top of page

Stucco

Verrijk uw ruimtes met de zachte fluwelen uitstraling van Stucco wandafwerkingen

Ontdek de vele voordelen van Stucco voor uw woonkamer, badkamer en zakelijke ruimtes. Met zijn stijlvolle uitstraling en snelle aanbrenging is Stucco de ideale keuze voor het transformeren van uw interieur. Kies uit diverse stijlen en maar liefst 70 verschillende kleuren om een unieke afwerking te creëren die naadloos aansluit bij uw wensen.

Stucco is toepasbaar op gipsgebonden gladde ondergronden, waardoor het vaak geschikt is voor verschillende toepassingen. Of u nu Stucco in uw woonkamer, badkamer of keuken wilt gebruiken, het is bestand tegen temperatuurverschillen en kan zelfs achter het fornuis worden toegepast.

Een groot voordeel van Stucco is dat het afneembaar en gemakkelijk schoon te maken is, vooral wanneer het is voorzien van een sealing. Deze extra optie biedt veel voordelen en zorgt ervoor dat vlekken niet in de grondlaag kunnen doordringen.

Stucco Mat is verkrijgbaar in maar liefst 52 bijzondere kleuren, variërend van lichte pasteltinten tot warme aardetinten. De verschillende kleuren bieden diverse dieptewerkingen en schaduweffecten, waardoor u uw interieur een unieke en persoonlijke touch kunt geven.

Ontdek de mogelijkheden van Stucco en laat uw interieur stralen met deze stijlvolle, naadloze afwerking.

 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor Stucco bij Van der Elst Stucadoors en creëer een prachtig interieur dat perfect aansluit bij uw stijl en voorkeuren.

bottom of page